dimecres, 16 de gener del 2013

CCOO no incrementa la quota d’afiliació per a l’any 2013


QUOTES MENSUALS D'AFILIACIÓ PER A L'ANY 2013
 
 
General1.1. general11,10 €  
Jubilats i pensionistes2.1. pensió de més de 700 €6,70 €  
2.2. pensió de menys de 700 €5,50 €  
Aturats3.1. amb prestació contributiva6,70 €  
3.2. en situació de subsidi o sense subsidi5,50 €  
Temporals4.1. eventuals camp6,70 €  
4.2. treball temps parcial6,70 €  
4.3. fixos discontinus6,70 €  
Acció Jove5.5. joves en recerca de la primera ocupació1,70 €  


La quota d’afiliació cobreix una pòlissa col·lectiva de 9.000 euros en cas de mort per qualsevol tipus d’accident a l’afiliat o afiliada amb una antiguitat mínima d’un any i que està al corrent de pagament.

Les quotes abonades al sindicat són despeses deduïbles de l'impost sobre la renda de les persones físiques. Per justificar-les cal conservar els rebuts pagats o els fulls de nòmina.

L'assessorament sindical bàsic és gratuït per a afiliats i afiliades a CCOO.




PAGAMENT DE LA QUOTA
 Els rebuts bancaris són trimestrals i el pagament de les quotes és per endavant. La tramesa dels rebuts a la Caixa o el banc es realitza al principi de cada trimestre. En cas de devolució d'un trimestre, en el trimestre següent el rebut serà de sis mesos.
IMPORTANT
 Per accedir a qualsevol quota inferior a la general, cal presentar la documentació que acrediti la situació laboral de l'afiliat. El sindicat en farà fotocòpia i, en el cas dels jubilats, la farà arribar a la UAR (Unitat Adm. Recaptació). Mentre un afiliat està de baixa laboral (IT), la quota sindical és la mateixa que tenia amb anterioritat a la baixa. El canvi de quota s'ha de notificar amb l'antelació suficient per poder modificar-la abans de confeccionar el rebut del trimestre següent (15 dies abans de la tramesa). No s'abonarà la diferència dels rebuts tramesos anteriorment a la notificació del canvi de quota.

En cas de reclamació de rebuts per cobrament indegut, s'ha de tenir en compte que caldrà presentar l'original del rebut, objecte de reclamació, i la documentació que n'acrediti el motiu. No s'abonaran rebuts un cop passats sis mesos des de la data d'emissió del rebut.

S'ha de comunicar al sindicat, com més aviat millor, qualsevol canvi que afecti les dades dels seus afiliats, com són l'adreça, el telèfon, les dades del banc, canvi d'empresa, situació laboral, etc...

A partir de 1 any d'antiguitat a l'afiliació pots accedir a consulta gratuïta en el servei d'assessorament jurídic (GTJ), i descompte del 50% entre 6 mesos i l'any d'antiguitat. L'increment de la gratuïtat en els honoraris professionals, augmenta en funció de l'antiguitat, fins arribar als 9 anys en la que el servei és totalment gratuït.
PROTECCIÓ DE DADES
 Les teves dades seran incorporades a un fitxer del que és titular la Confederació Sindical de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CS CONC). També seran incorporades a un fitxer de la Confederación Sindical de Comisiones Obreras (CS CCOO) y de la Federació corresponent al sector al que pertany l'empresa en la que treballis i que pots comprovar a www.ccoo.cat. La finalitat del tractament de les teves dades en aquests fitxers és el manteniment de la teva relació com a persona afiliada amb les concretes finalitats establertes en els estatuts. A més, aquestes dades podran servir per a enviar-te informació sobre les activitats i acords de col·laboració als que s'arribi amb altres entitats. Sempre estaràs informat awww.ccoo.cat, o a la web de la CS CCOO, dels acords i de les dades d'aquestes entitats. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, en el seu cas, d'oposició, enviant una sol·licitud per escrit, acompanyada de la fotocopia del teu D.N.I. i indicant "PROTECCIÓ DE DADES", al domicili de la CS CONC, situat a Via Laietana, 16, 08003 de Barcelona, per al fitxer de la CS CONC, i al domicili de la CS CCOO, situat al carrer Fernández de la Hoz, 12, 28010 de Madrid, per als fitxers de la CS CCOO i de les Federacions. Si tens algun dubte pots enviar un correu electrònic a lopd@ccoo.cat o trucar al telèfon 934.812.700

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada